Saldo

Jag tittade idag hur mycket jag hade ringt för på min mobiltelefon - 1280 kronor sedan min senaste faktura. Denna kostnad tror jag beror på att jag i Libanon ringde i drygt en timme.

Jag blir lite smått arg därför att när jag kom till Libanon - Då fick jag ett sms från Telenor där de sa att jag hade rätt till passport (bättre pris). VIlket verkar vara en ren bluff.

Tillbaka till Nora

Nu har jag landat i det vanliga livet igen - SKÖNT.
NOMIS har fullt upp men på onsdag blir det SPA med Linda, skönt skönt,
www.badrummetspa.se.

Jag ska ta det riktigt lugnt den månad som är kvar av år 2006. Jag ska fundera på vad jag egentligen vill göra. Det ska vi alla fundera på tycker jag.

DANS DANS DANS - Idag. I lördags sov jag ovanför en nattklubb som spelade musik ända till morgonen - Undra om inte jag blev sugen på att dansa :) Wihooo.

Simon på radio också

Idag var jag med i ett inslag om Libanonkrisen. Kanalen var P4 SR Örebro och programmet var Rakt på sak och Nyheterna.

När jag kom dit fanns det en skylt där det stod skrivet - "Idag välkommnar vi Simon Nummela"

Lyssna på inslaget på
www.sr.se/orebro - Där det finns som en nyhet.

Vill gärna ha konstruktiva kommentarer.
- Inbjuder särskilt mediavetaren Erik Wagner att uttala sig.

Tack!

Hemma igen

Sitter på Sthlm C nu och är på väg hem till Nora.
Skönt att vara hemma faktiskt.

Reser

Idag reser jag iväg till Beirut. Byte i Milano.
Önska mig en trevlig resa - Och håll tummarna för att det är stabilt läge där.

Plugg och plugg

Sitter och pluggar inför två prov imorgon. Det är inte stabilt att ha ett sådant undervisningssystem som finns idag. Det måste utvecklas - Hur mycket lär jag mig egentligen i skolan? I jämförelse med övriga livet?

Funder på det. Utveckla ett nytt skolsystem så skulle jag sova gott i natt.

Kontraster finns överallt

Städning pågick i mitt hus igår.
Då kan det se ut så här ena stunden.

Stökigt

Men andra stunden kan det se ut så här.

Rent

Vilka kontraster va? Men va duktig jag är på att städa måste ni väl hålla med om? Allt på sin plats.
Igår var min städdag iallafall.

Denna vecka ska jag försöka dokumentera med min digitalkamera. Imorgon har vi avslutning på studiegruppen och sen är det dans. På tisdag åker jag till Libanon och Beirut. Och på onsdag kommer jag dit. Det kommer finnas lite att visa.

Helvete!

Varför gjorde jag ett sådant fel. Skrev Europaparlamentet istället för ministerrådet. Jävlar va arg jag blir på mig själv ibland!


FAN OCKSÅ!

Kryssning i all ära

Igår var jag på en underbar dygnskryssning med Birka Paradise.

- Min Tisdagkväll bestod av först ett skönt SPA besök, med massage och utomhusjacuzzi. Sedan var det en god och fin middag serverade. Deltog sen i Tony Irwings dansskola ombord - Försökte lära mig salsa, samba och (?). Självklart var den fina avslutningen på detta att dansa till klockan 02.00. Samma dansgolv som dansmästaren Tony Irwing (Lyckades t.o.m dansa in i honom och hans partner någon gång !)
- Onsdag. Vaknade utvilad i en skön säng. Åt en fin och god frukost. Och spelade bort 120 kronor i såna dumma banditer. Och dansade självklart mycket sedan. Lyssnade också på en bra talkshow med Irwing.

- Onsdag kväll och natt. Bussen var först försenad tre timmar. Sedan när vi skulle hem så kom vi inte långt i stockholm (Vi satt 4 timmar bussen och kom inte ut ur stockholm). Sen raka spåret hem till Örebro. Kom hem 04.00 inatt. Sammanlagt tog turen alltså 11 timmar från Stockholm (Har du någonsin varit med om en sådan försening?). Och ni som har läst mitt tidigare inlägg vet hur jag kan reagera vid förseningar. Gissa hur jag reagerade här.

Tack för uppmärksamheten och välkommen åter.