Värme

En dag till i livet avklarat! Lugnt och skönt avklarat! Avslutades för en liten stund sen med varm bastu. Imorron blir det Stockholm, vad nu det ska innebära får vi väl se. Gokväll! Beck ikväll!

Skummt

Ja, då har man haft en liten dag i Örebro. Jag åt en väldigt trevlig lunch med en trevlig person. Trevligt prat förkomma även det. Men bussen va mycket folk, haha, dem gör allt för att få sitta, TOM lurar små barn nästan. Hehe, folk är folkliga.... Får väl se vad som händer idag. Ohly har slutat kalla sig kommunist... (: - :)

Godmorgon

Höstlöven krattas utanför fönstret. Höstkänslan sitter snart på plats!

Kommit igång lite då!

Jaoo, nu börjar man ju komma igång lite med den här grejen... Tittar på alla andras bloggar, blir väldigt inspirerad... Drömmar om en höstlig blogg finns nånstans! Ska jag kanske ta lite om helgen eller, det värsta man kan göra inom retoriken; "Jag ska prata om bla bla bla...". Men vi kör på så ändå... Fredag, då var jag ledig hela dagen men ändå fick jag gå upp typ 6, tidigare än vanligt! Tåget till Norrköping, var där hela dagen och träffade kansliet för min favorit organisation (Understryker bara att jag föredrar att skriva : Favorit istället för favvo!)... Sen gled man väl runt fär hela dagen, försökte göra en franskaläxa men fanns inte luster till det! Sen på kvällen, då hände det nåt oerhört bra men det vet min styrelse bara om hahahahah! Lördag och söndag ägnas inte några långa rader, dem var toppen bra känns det som men mycket in och in och in och in i huvudet!!! Helgen har varit häftig, jag har skaffat blogg! Tack Erik och Rosmarie för inspiration!.... Imorron, lunch på en bra, grekisk restaurang! Fin färg jag fick till :), Dax att se 24:a nu då!!

Äntligen!

Hahah. Va kul, jag har också en blogg! Fick väl lite inspiration av några andra trevliga användare...!! Får väl se vad det här kan leda till, det ena eller det andra...!